Col·laboració amb Parc Taulí i Universitat Autònoma de Barcelona

El primer trimestre de 2018 vam col·laborar amb l’Hospital Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona per conèixer l’estat de la salut mental dels i les joves de la universitat. Us deixem amb l’informe:

La salut mental dels i les estudiants universitaris: una prioritat actual que marcarà el seu futur

Mira al teu voltant: els trastorns mentals s’estan convertint en la malaltia crònica dels joves

En aquest post busquem crear consciència sobre la necessitat d’actuar urgentment per a millorar la salut mental en les persones joves.

El post va ser publicat en anglès originalment al web del Young Professionals Chronic Disease network i ha estat traduït al català per al blog de la xarxa CORE en Salut Mental de la Universitat Autònoma de Barcelona

Mira a tu alrededor: los trastornos mentales se están convirtiendo en la enfermedad crónica de los jóvenes

En este post buscamos crear conciencia sobre la necesidad de actuar urgentemente para mejorar la salud mental en las personas jóvenes.

El post fue publicado en inglés originalmente en la web del Young Professionals Chronic Disease network y ha sido traducido al castellano para el blog de la red CORE en Salud Mental de la Universidad Autònoma de Barcelona

Guia sobre Salut Emocional

Resilie ha participat conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona en la edició de la nova guia de Salut Emocional “On tens el cap?”. Aquesta nova publicació esta dirigida especialment a associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona. Proporciona algunes pistes per incorporar la perspectiva de la salut mental i emocional a les entitats i cercles personals.

La guia es divideix en dues parts, una primera part on s’explica com treballar la pròpia salut mental dels i les joves i una segona part on s’exposa com treballar la salut mental amb les persones que ens envolten.

Guia_salut_emocional

8 de marzo – Día Internacional de la Mujer

El género es un determinante social de salud, que es crítico también para la  salud mental.

¿Sabías que por cada 3 personas que tienen depresión, 2 son mujeres?

Te animamos a leer más sobre género y salud mental de las mujeres aquí: http://www.who.int/mental_health/prevention/genderwomen/en/#